Eseménytár

ÚJDONSÁG! Szülinap óvodásoknak

Soproni MúzeumMár óvodás korosztálynak is szervezünk szülinapi bulit a Soproni Múzeumban. Rendezvényünk közös családi és baráti program, amely maradandó élményt nyújt a gyerekeknek, a szülőknek és a nagyszülőknek egyaránt.

A szülinap parti menete
A múzeum kiállítótereiben játszunk, közben ismerkedünk a történelemmel és művészettel. Természetesen az ünnepelt illő felköszöntése sem marad el.

 

  • ÁLLATOK KERESÉSE a múzeumban: a gyerekek tetszés szerint fejlámpával sötétben, vagy világítás mellett keresik meg a Fabricius ház titokzatos földalatti kőtárában lakó kis állatokat (kb. 30 perc)
  • HOL SZOLGÁLT A TORONYŐR: játékos tárlatvezetés során megmásszuk a Tűztornyot, feljutunk a toronyőrök egykori szobájába is (kb: 30 perc)
  • AZ ÜNNEPELT FELKÖSZÖNTÉSE: a szülinapi buli végén jut idő játékra, tortaevésre, és az ünnepelt felköszöntésére (kb. 60-90 perc).

 A rendezvény költségei
Díj: 15.000 Ft /csoport valamint gyermekenként 500 Ft - amit szintén a születésnapos fizet a meghívottaknak. A rendezvény költségét a rendezvény előtt, a pénztárnál kell befizetni.

Soproni Múzeum

Szülinapi torta és finomságok
A szülinapos és családja gondoskodik a szülinapi tortáról, üdítőkről és egyéb finomságokról, amit a kincskeresés és tárlatvezetés után a múzeumi játszóházban fogyaszthatnak el a gyerekek. Ne feledkezzenek meg a műanyag tányérokról, poharakról, evőeszközökről, és szalvétáról és a torta felszeléséhez a késről - mosogatásra sajnos nincs mód.

A múzeumi játszóház felszereltsége
A múzeumi játszóházban viaszos vászonnal letakart asztal körül 10-15 gyerek kényelmesen elfér. A kabátokat és ajándékokat a kiállítótérben eltöltött idő alatt lehetőség van a játszóházban hagyni. Amíg a kiállítótérben vannak a gyerekek, addig a foglalkoztatóban meg lehet teríteni a köszöntéshez, az idő rövidsége miatt tortát, egyszerű sós rágcsálnivalót és üdítőitalt javaslunk.

Soproni Múzeum

Időpontok és jelentkezés
A születésnapi buli lebonyolítására hétköznap délutánonként és hétvégenként - 10-től 18 óráig - van lehetőség, előzetes bejelentkezéssel. Kérjük, hogy a tervezett nap előtt legalább két héttel egyeztessen kollégáinkkal. A foglalkozásokat a múzeum munkatársai tartják és igény szerint egy szülő kísérheti. A foglalkozás időtartama, az ajándékozást és köszöntést is beleértve, maximum 3 óra.


Soproni Múzeum

További részletek:
Martos Virág és Szabadhegyi Zita
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

SOPRONI MÚZEUM
9400 Sopron, Fő tér 8.
Telefon:(+36) 99 311-327

 

Támogatóink és partnerintézmények